Perhatikeun sajak di handap ieu!Kota Garut, kota Intan Kota nu pinuh ku kaéndahanKota nu subur makmur Kota asri tur kamasyhur Di kota éta aya hiji candi Hiji tanda ti karuhunCicirén ngamumule nagri. Keur naon gunana candi nurutkeun sajak di luhur?

Perhatikeun sajak di handap ieu!Kota Garut, kota Intan Kota nu pinuh ku kaéndahanKota nu subur makmur Kota asri tur kamasyhur Di kota éta aya hiji candi Hiji tanda ti karuhunCicirén ngamumule nagri. Keur naon gunana candi nurutkeun sajak di luhur?

  1. Ciciren hiji kota
  2. Tanda ti karuhun
  3. Ciciren kota nu subur ma’mur
  4. Pikeun tempat wisata
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: B. Tanda ti karuhun.

Dilansir dari Ensiklopedia, perhatikeun sajak di handap ieu!kota garut, kota intan kota nu pinuh ku kaéndahankota nu subur makmur kota asri tur kamasyhur di kota éta aya hiji candi hiji tanda ti karuhuncicirén ngamumule nagri. keur naon gunana candi nurutkeun sajak di luhur tanda ti karuhun.

Leave a Comment